Lijn is er voor mensen die een hulpvraag hebben op het gebied van

Gaat jullie relatie moeizaam, loopt de communicatie niet goed? Zijn de verwachtingen niet helder of te groot? Voelen jullie je alleen, is het vertrouwen geschaad? Hebben jullie samen heftige situaties doorgemaakt, zoals ziekte, rouw, verlies van baan/ zekerheid? Is de relatie met familie ingewikkeld? Zijn er patronen die je liever kwijt dan rijk bent?

Als jullie iets hiervan herkennen, dan kan het verhelderend zijn om wat inzichten op te doen, wat tools te krijgen hoe ermee om te gaan, elkaar weer meer te kunnen zien en jullie relatie te versterken.

Het kan zijn dat jij als leidinggevende of werknemer gekwetst bent in zo’n soort relatie. Hoe verwerk je dat? Wat zegt het over wie jij bent en wat je kunt? Hoe neem je dat mee in solliciteren en een nieuwe werkplek?

Worstel jij met wie je bent? Voel je je vaak onzeker of minderwaardig? Kom en onderzoek vanuit welke overtuigingen je hebt leren denken en verzamel overtuigingen die jij wilt aannemen als fundament voor jouw identiteit. Eventueel kunnen we ook een paard inzetten om meer over jezelf te ontdekken.

Voor mensen die werken of hebben gewerkt bij: Defensie, Politie, Brandweer, Ambulance maar denk ook aan justitiële en zorg settingen.

In deze beroepen kun je situaties meemaken die op je netvlies blijven staan. Doordat je getraind bent om te moeten handelen kun je op dat moment niet voor je eigen stressrespons systeem zorgen en gaat dat op pauze. Of de situatie overweldigd je toch als zodanig dat je in je onmacht terecht komt
en je bevriest. Dat zijn de momenten waar je een innerlijke wond oploopt. En als die niet verzorgt wordt, dan gaat die onderhuids door etteren. Want je lichaam vergeet dit niet.

Daarom biedt Lijn hulp aan:

  • Ter preventie voor je eigen stressrespons systeem.
  • Als je klachten hebt of bent vastgelopen.

Klik hier voor meer informatie.

Het kan zijn dat je niet goed weet hoe je jouw emoties kunt uiten. Het slaat of naar binnen waardoor jij je naar voelt, of naar buiten waardoor je gedoe krijgt… Door een paar sessies kan je al meer inzicht krijgen in hoe jij werkt en wat je kunt doen om emoties op een prettige manier te uiten. Mogelijk zit er een blokkade om het te uiten, of is er meer oefening nodig; we maken op maat een plan.

Wanneer je last hebt van stress, burn-out achtige klachten, dan gaan we kijken naar draaglast en draagkracht, karakter, kwaliteiten en valkuilen.  Hoe kun je herstellen? Ook krijg je inzicht in hoe het te voorkomen.

Wil jij je hart, lichaam en gedachten samen laten werken om meer stabiliteit te krijgen in je leven, je talenten meer tot uiting te laten komen, jezelf beter te begrijpen? Of is het niet zozeer voor jezelf, als wel meer voor je kind/tiener? Neem dan contact op.

Is er sprake van schooltrauma bij je kind? Wij bieden ook trauma therapie aan met inzet van paarden. (In samenwerking met Selah-coaching)

Heb jij een dierbare verloren of ben je aan het afscheid nemen? Heeft dit relaties veranderd? Wil je daar met iemand over praten en wil je ideeën opdoen hoe je daarmee om kunt gaan? Dan bied ik een stukje geborgenheid, begrip en inzicht in wat bij jou of jullie past en hoe ermee om te gaan.

Neem vandaag nog contact op