Lijn is er voor mensen die een hulpvraag hebben op het gebied van

Gaat jullie relatie moeizaam, raak je elkaar kwijt, voel jij je alleen, is er een vertrouwensbreuk? Is er sprake van ziekte, rouw, verlies? Sta je onder druk van familie en heeft dit zijn weerslag op jullie relatie?
Samen gaan we onderzoeken wat jullie samen hebben, hoe je er voor elkaar kunt zijn in tijden van nood, welke destructieve patronen er zijn en hoe je ze kunt doorbreken. Wat is echte liefde? Wat is betrouwbaarheid? Welke overtuigingen heb je? Hoe zit het met jouw emotionele ontwikkeling? Hoe zijn jullie Fight, Flight, Freeze responsen en begrijpen jullie die van elkaar?
Het kan ook zijn dat het niet meer gaat. Indien er kinderen zijn, dan is het goed om te kijken hoe jullie van partners een team kunnen worden voor de kinderen.

Hebben jullie het idee om te gaan trouwen? Dan is het gaaf om samen wat gesprekken te doen voor die tijd. Vaak gaat de tijd naar het regelen van de bruiloft. Echter, jullie gaan samen een huwelijk in. Hoe is dat? Hoe is dat voor de familie? Wat kun je tegen komen? Thema’s als communicatie, intimiteit, seksualiteit, financiën, schoonfamilie en meer komen voorbij.

Deze gesprekken worden door Bas en Lijn samen gedaan. Een verrijkende gezamenlijke ontdekkingstocht; gezellig en diepgaand.

Heb jij moeite met de relatie met je ouders, of is de relatie met je kind ingewikkeld? Deze relatie kan super mooi, maar ook heel kwetsbaar zijn. Wil je investeren maar weet je niet hoe? Moet je gebeurtenissen verwerken, zoeken naar hoe om te gaan met de ander? Twijfel je over je ouderschap? Hoe fijn is het dan om een luisterend oor te vinden en iemand die samen met jou vanuit verschillende invalshoeken licht kan schijnen op die relatie. Bemoedigd worden, en met een steuntje in de rug zelf leren hoe ermee om te gaan.

Het kan zijn dat jij als leidinggevende of werknemer gekwetst bent in zo’n soort relatie. Hoe verwerk je dat? Wat zegt het over wie jij bent en wat je kunt? Hoe neem je dat mee in solliciteren en een nieuwe werkplek?

Worstel jij met wie je bent? Voel je je vaak onzeker of minderwaardig? Kom en onderzoek vanuit welke overtuigingen je hebt leren denken en verzamel overtuigingen die jij wilt aannemen als fundament voor jouw identiteit.

Lukt het niet op school/universiteit, loop je vast, is de stress te hoog? Dan is het fijn om even overzicht te creëren in je denken en praktische tips te krijgen om de stress en angst te verminderen. Leer het mooie van perfectionisme te omarmen en de blokkades te tackelen.

Zit je tegen het randje, of ben je al met een burnout thuis komen zitten? Dan kan het helpen om een totale overview te hebben van o.a. wat er speelt, draaglast en draagkracht, jouw karakter, krachten en valkuilen. We creëren een plan hoe jij kunt herstellen en bekijken wie en wat je daarvoor nodig hebt.

Heb je last van frustraties, alleen voelen, hoofd en hart die mijlen ver uit elkaar lijken te staan, het niet kunnen zien van de mooie kanten, je balans in geven en ontvangen, aan en uit staan, opvoedingszorgen omdat kinderen hb zijn…dan is bijv. sparren, meedenken, ideeën opdoen, oefenen met hoofd en hart samen laten werken, bemoediging helpend om zelf je weg te kunnen uitstippelen hoe je hiermee om wilt gaan.

Heb jij een dierbare verloren of ben je aan het afscheid nemen? Heeft dit relaties veranderd? Wil je daar met iemand over praten en wil je ideeën opdoen hoe je daarmee om kunt gaan? Dan bied ik een stukje geborgenheid, begrip en inzicht in wat bij jou of jullie past en hoe ermee om te gaan.

Loop je tegen bepaalde gewoontes en gedragingen aan in jouw familie, en weet je niet hoe je erin wil staan of hoe je jezelf kunt zijn? Is het stuk? Wat doet dit met jou? Hoe vormt dit jou? Waar zit de pijn en hoe verwerk je die? Hoe zit het met schuld, schaamte, loyaliteiten, de volgende generatie… Ontdek, en leer handen en voeten geven aan constructief handelen in jouw situatie.

Neem vandaag nog contact op