Lijn is er voor mensen die een hulpvraag hebben op het gebied van

Gaat jullie relatie moeizaam, loopt de communicatie niet goed? Zijn de verwachtingen niet helder of te groot? Voelen jullie je alleen, is het vertrouwen geschaad? Hebben jullie samen heftige situaties doorgemaakt, zoals ziekte, rouw, verlies van baan/ zekerheid? Is de relatie met familie ingewikkeld? Zijn er patronen die je liever kwijt dan rijk bent?

Als jullie iets hiervan herkennen, dan kan het verhelderend zijn om wat inzichten op te doen, wat tools te krijgen hoe ermee om te gaan, elkaar weer meer te kunnen zien en jullie relatie te versterken.

Hebben jullie het idee om te gaan trouwen? Dan is het gaaf om samen wat gesprekken te doen voor die tijd. Vaak gaat de tijd naar het regelen van de bruiloft. Echter, jullie gaan samen een huwelijk in. Hoe is dat? Hoe is dat voor de familie? Wat kun je tegen komen? Thema’s als communicatie, intimiteit, seksualiteit, financiën, schoonfamilie en meer komen voorbij.

Deze gesprekken worden door Bas en Lijn samen gedaan. Een verrijkende gezamenlijke ontdekkingstocht; gezellig en diepgaand.

Heb jij moeite met de relatie met je ouders, of is de relatie met je kind ingewikkeld? Deze relatie kan super mooi, maar ook heel kwetsbaar zijn. Wil je investeren maar weet je niet hoe? Moet je gebeurtenissen verwerken, zoeken naar hoe om te gaan met de ander? Twijfel je over je ouderschap? Hoe fijn is het dan om een luisterend oor te vinden en iemand die samen met jou vanuit verschillende invalshoeken licht kan schijnen op die relatie. Bemoedigd worden, en met een steuntje in de rug zelf leren hoe ermee om te gaan.

Het kan zijn dat jij als leidinggevende of werknemer gekwetst bent in zo’n soort relatie. Hoe verwerk je dat? Wat zegt het over wie jij bent en wat je kunt? Hoe neem je dat mee in solliciteren en een nieuwe werkplek?

Worstel jij met wie je bent? Voel je je vaak onzeker of minderwaardig? Kom en onderzoek vanuit welke overtuigingen je hebt leren denken en verzamel overtuigingen die jij wilt aannemen als fundament voor jouw identiteit. Eventueel kunnen we ook een paard inzetten om meer over jezelf te ontdekken.

Lukt het niet op school/universiteit, loop je vast, is de stress te hoog? Dan is het fijn om even overzicht te creëren in je denken en praktische tips te krijgen om de stress en angst te verminderen. Leer het mooie van perfectionisme te omarmen en de blokkades te tackelen.

Het kan zijn dat je niet goed weet hoe je jouw emoties kunt uiten. Het slaat of naar binnen waardoor jij je naar voelt, of naar buiten waardoor je gedoe krijgt… Door een paar sessies kan je al meer inzicht krijgen in hoe jij werkt en wat je kunt doen om emoties op een prettige manier te uiten. Mogelijk zit er een blokkade om het te uiten, of is er meer oefening nodig; we maken op maat een plan.

Wanneer je last hebt van stress, burn-out achtige klachten, dan gaan we kijken naar draaglast en draagkracht, karakter, kwaliteiten en valkuilen.  Hoe kun je herstellen? Ook krijg je inzicht in hoe het te voorkomen.

Wil jij je hart, lichaam en gedachten samen laten werken om meer stabiliteit te krijgen in je leven, je talenten meer tot uiting te laten komen, jezelf beter te begrijpen? Of is het niet zozeer voor jezelf, als wel meer voor je kind/tiener? Neem dan contact op.

Is er sprake van schooltrauma bij je kind? Wij bieden ook trauma therapie aan met inzet van paarden. (In samenwerking met Selah-coaching)

Heb jij een dierbare verloren of ben je aan het afscheid nemen? Heeft dit relaties veranderd? Wil je daar met iemand over praten en wil je ideeën opdoen hoe je daarmee om kunt gaan? Dan bied ik een stukje geborgenheid, begrip en inzicht in wat bij jou of jullie past en hoe ermee om te gaan.

Loop je tegen bepaalde gewoontes en gedragingen aan in jouw familie, en weet je niet hoe je erin wil staan of hoe je jezelf kunt zijn? Is het stuk? Wat doet dit met jou? Hoe vormt dit jou? Waar zit de pijn en hoe verwerk je die? Hoe zit het met schuld, schaamte, loyaliteiten, de volgende generatie… Ontdek, en leer handen en voeten geven aan constructief handelen in jouw situatie.

Neem vandaag nog contact op