Werk en opleiding

Ik ben begonnen met Sociaal Pedagogische Hulpverlening en heb veel met mensen gewerkt in nare en chaotische situaties, denk aan: huiselijk geweld, depressie, relatie- en opvoedingsproblemen en overspannenheid. Tijdens het werken ben ik verder gaan studeren en heb ik mij gespecialiseerd in het contextuele gedachtegoed. Dit betekent dat er gekeken wordt naar meerdere kanten van je leven. Jijzelf, de mensen om jou heen, jouw systeem, patronen, je werk, je geschiedenis, je dromen, alles is deel van wie jij bent en van hoe jij functioneert. Ik heb de 2-jarige Master Contextuele Hulpverlening en de 2-jarige post-HBO gevolgd. Voor wie onbekend is met Contextuele hulpverlening kan het best de vergelijking worden gemaakt met de opleiding tot systeemtherapeut.

In 2012 heb ik Lea-Zijn opgericht; een bedrijf om interim te kunnen werken bij diverse instanties en om kleinschalig een eigen praktijk te kunnen draaien.

Ik ben mij in 2013 gaan verdiepen in hoogbegaafdheid met als specialisme de 145+ groep. Ik heb bij Novilo de opleiding tot Gevorderde Talentbegeleider gehaald (2020). In die tijd is ook de Zonnebloem onstaan, een tak van Lea-Zijn voor onderwijs over en voor HB-ers.

In 2019 ben ik mij ook meer gaan toeleggen op het werken met paarden. Ik merk in mijn praktijk dat het werken met verschillende methoden heel positief werkt en ik wilde meer ruimte bieden aan ter plekke kunnen ervaren en leren. Tevens zijn er steeds meer wetenschappelijke bewijzen voor effectief therapie geven door middel van paarden. Daarom werk ik samen met Selah-coaching voor EAGALA Learning en Therapie. Zo kunnen wij een uniek aanbod doen, met de beste zorg voor de cliënt en het paard. Wij zijn beiden EAGALA gecertificeerd.

Persoon

Ik ben betrokken, positief, sensitief, meerzijdig partijdig, vrolijk, wijs, nuchter, creatief en out of the box.
Ik zet mensen in hun kracht, kan situaties scherp in kaart brengen waardoor er overzicht en inzicht ontstaat. Ik kan door mijn creativiteit samen met jou persoonlijke plannen maken, zodat jij met dat overzicht en inzicht aan de slag kunt.

Ik ben getrouwd met Bas en moeder van 3 kinderen. Bas en ik hebben samen tot doel om mensen te helpen om destructie / onrecht in hun leven te stoppen. We hebben hart voor mensen die willen groeien in wie ze zijn en ook als discipel van Jezus. Wij hebben samen YayGod.nl opgericht.

Neem vandaag nog contact op