Werk en opleiding

Ik ben begonnen met Sociaal Pedagogische Hulpverlening en heb veel met mensen gewerkt in nare en chaotische situaties, denk aan: huiselijk geweld, depressie, relatie- en opvoedingsproblemen en overspannenheid. Tijdens het werken ben ik verder gaan studeren en heb ik mij gespecialiseerd in het contextuele gedachtegoed. Dit betekent dat er gekeken wordt naar meerdere kanten van je leven. Jijzelf, de mensen om jou heen, jouw systeem, patronen, je werk, je geschiedenis, je dromen, alles is deel van wie jij bent en van hoe jij functioneert. Ik heb de 2-jarige Master Contextuele Hulpverlening en de 2-jarige post-HBO gevolgd. Voor wie onbekend is met Contextuele hulpverlening kan het best de vergelijking worden gemaakt met de opleiding tot systeemtherapeut. Ik ben mij in 2013 gaan verdiepen in hoogbegaafdheid met als specialisme de 145+ groep. Ik heb bij Novilo de opleiding tot Gevorderde Talentbegeleider gehaald (2020).

In 2012 heb ik Lea-Zijn opgericht; een bedrijf om interim te kunnen werken bij diverse instanties en om kleinschalig een eigen praktijk te kunnen draaien. Dit is later Lijninjeleven geworden, een therapie praktijk voor individuele en relatietherapie. Mensen komen met diverse problemen, denk aan combinatie rouw en trauma, ptss, hechtingsproblematieken, burn-out e.d.. Wat men waardeert aan mijn persoon is dat ik de complexiteit en ernst van de verhalen aankan. Daarbij zit ik niet vast aan één methode, maar kijken we samen naar wat nu past. En waar het kan haal ik de kracht uit jou, waar nodig geef ik input waarvan ik denk dat het jou verder helpt. De meeste mensen die bij mij komen hebben zelf al van alles geprobeerd en komen echt voor hulp. Er is dan behoefte aan input om weer meer grip te krijgen.

In 2019 ben ik mij ook meer gaan toeleggen op het werken met paarden. Ik merk in mijn praktijk dat het werken met verschillende methoden heel positief werkt en ik wilde meer ruimte bieden aan ter plekke kunnen ervaren en leren. Tevens zijn er steeds meer wetenschappelijke bewijzen voor effectief therapie geven door middel van paarden. Daarom werk ik samen met DEIGRATIA coaching en met Selah-coaching voor EAGALA Learning en Therapie. Zo kunnen wij een uniek aanbod doen, met de beste zorg voor de cliënt en het paard. Selah-coaching en ik zijn beiden EAGALA gecertificeerd.

"Bij jou kan en durf ik mijn verhaal kwijt,
omdat jij zelf opgeruimd bent."
"Jij kan het ook in de meest heftige momenten toch
weer luchtig maken met een grap of anekdote." 
"Ik slaap beter… ik heb meer rust in mijn kop.
Het is fijn dat jij zag wat ik nodig had."
"Ik zie dat jij zelf ook doet wat je een ander leert."

Persoon

Ik ben betrokken, positief, sensitief, meerzijdig partijdig, vrolijk, wijs, nuchter, creatief en out of the box.
Ik zet mensen in hun kracht, kan situaties scherp in kaart brengen waardoor er overzicht en inzicht ontstaat. Ik kan door mijn creativiteit samen met jou persoonlijke plannen maken, zodat jij met dat overzicht en inzicht aan de slag kunt.

Ik ben getrouwd met Bas en moeder van 3 kinderen. Bas en ik hebben samen tot doel om mensen te helpen om destructie / onrecht in hun leven te stoppen. We hebben hart voor mensen die willen groeien in wie ze zijn en ook als discipel van Jezus. Wij hebben samen YayGod.nl opgericht.

Neem vandaag nog contact op