Werk en opleiding

Ik ben begonnen met Sociaal Pedagogische Hulpverlening en heb veel met mensen gewerkt in nare en chaotische situaties, denk aan: huiselijk geweld, depressie, relatie- en opvoedingsproblemen en overspannenheid. Tijdens het werken ben ik verder gaan studeren en heb ik mij gespecialiseerd in het contextuele gedachtegoed. Dit betekent dat er gekeken wordt naar meerdere kanten van je leven. Jijzelf, de mensen om jou heen, jouw systeem, patronen, je werk, je geschiedenis, je dromen, alles is deel van wie jij bent en van hoe jij functioneert. Ik heb de 2-jarige Master Contextuele Hulpverlening en de 2-jarige post-HBO gevolgd. Voor wie onbekend is met Contextuele hulpverlening kan het best de vergelijking worden gemaakt met de opleiding tot systeemtherapeut.

Lijn In Je Leven lijn2 Wie is Lijn?

In 2012 heb ik Lea-Zijn opgericht; een bedrijf om interim te kunnen werken bij diverse instanties en om kleinschalig een eigen praktijk te kunnen draaien.
De afgelopen zeven jaar ben ik mij gaan specialiseren in vraagstukken rondom hoogbegaafdheid, met als aandachtspunt de TIQ 145+ groep. Daarbij heb ik o.a. de opleiding Novilo Gevorderd Talentbegeleider afgerond. Vanuit daar is ook de onderwijs-trainingstak van LeaZijn gestart: De Zonnebloem HB-Onderwijs.

Lijn In Je Leven lijn3 Wie is Lijn?

Persoon

Ik ben betrokken, positief, sensitief, meerzijdig partijdig, vrolijk, wijs, nuchter, creatief en out of the box.
Ik zet mensen in hun kracht, kan situaties scherp in kaart brengen waardoor er overzicht en inzicht ontstaat. Ik kan door mijn creativiteit samen met jou persoonlijke plannen maken, zodat jij met dat overzicht en inzicht aan de slag kunt.

Ik ben getrouwd met Bas en moeder van 3 kinderen. Bas en ik hebben samen tot doel om mensen te helpen om destructie / onrecht in hun leven te stoppen. We hebben hart voor mensen die willen groeien in wie ze zijn en ook als discipel van Jezus. Wij hebben samen YayGod.nl opgericht.

Neem vandaag nog contact op